РецептиTagged ,

Смачне какао: три рецепти

Щоб приготувати класичне какао треба: какао-порошок, цукор, молоко або вода. А вже за смаком можна додати приправи, наприклад мускатний гріх, чи лікер.

Какао з молоком

Інгредієнти: молоко – 400 мл; какао-порошок – 20 г; цукор – 20 г; кориця, ваніль, мускатний горіх – за смаком.

Рецепт приготування какао з молоком:

Нагрійте молоко, додайте цукор та ретельно перемішати. Додайте какао-порошок і перемішайте, аби не було грудочок. Доведіть до кипіння на повільному вогні. Додайте корицю або ваніль, розлийте по чашках і відразу подавайте.


Какао з маршмеллоу

Інгредієнти: молоко – 4 склянки; цукор – 2 столові ложки; какао-порошок – 2,25 столові ложки; тертий шоколад – 4 столові ложки; маршмеллоу.

Рецепт приготування какао з маршмеллоу:

У сотейнику змішайте молоко, цукор, какао та шоколад. Нагрійте та постійно помішуйте, але не доводьте до кипіння.

Розлийте по чашках. Зверху покладіть маршмеллоу та прикрасіть натертим шоколадом.


Апельсинове какао

Інгредієнти: апельсиновий лікер – 3 ст. ложки; молоко – 4 склянки; какао-порошок – 1/4 чашки; дрібка солі; цукор – 1/2 чашки.

Рецепт приготування апельсинового какао:

Цукор, какао-порошок і сіль залийте окропом і доведіть до кипіння. Поваріть напій 2 хвилини. Додайте молоко, перемішайте та зніміть з вогню. Додайте апельсиновий лікер, перемішайте і розлийте по чашках.

https://24tv.ua/zdorove_harchuvannya_tag5278